Mano Joren is senior partner manager Dean One

Mano Joren

Dean One breidt zijn salesteam uit met de aanstelling van Mano Joren als senior partner manager. Hij richt zich op de regio Noordwest-Nederland en gaat zich bezighouden met het ondersteunen van bestaande en het werven van nieuwe partners.

Joren werkte eerder als manager new business en als key account partner manager bij Voiceworks en als senior business partner manager bij KPN.  

Geen concurrentie

Robert de Jager, salesdirecteur bij Dean One: ‘Mano Joren heeft veel ervaring en expertise op het gebied van cloudtelefonie en mobiele telefonie voor de zakelijke markt en kent deze markt als geen ander’.

Joren zelf prijst dat het bedrijf niet concurreert met partners. ‘Dean One heeft echt een passie voor klanten en businesspartners, dat zie je overal in terug. Zo concurreert het bedrijf bijvoorbeeld niet tegen zijn partners, ook niet met zuster- of moedermerken. Daarbij ontlasten zij de partner zoveel mogelijk door ze mee te nemen in het hele verkoopverhaal. Ik heb zin om een bijdrage te kunnen gaan leveren aan de groeiambities van Dean One en om in te spelen op de kansen die de overgang van ISDN naar VoIP met zich meebrengt’, besluit hij.  

Dean One is een telecom- en internetprovider voor zakelijke telecom- en ict-resellers. Het bedrijf is gevestigd in Amstelveen en telt ongeveer tachtig medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-12T12:05:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.