Van den Berg is commercieel directeur Experis Ciber

It-dienstverlener Experis Ciber benoemt Jacco van den Berg tot commercieel directeur. Met de aanstelling wil het bedrijf meer ‘slagkracht in de markt’ bereiken.

Van den Berg werkte eerder bij Capgeminic en vier jaar als commercieel directeur bij SAP-dienstverlener Ctac. ‘Organisaties moeten hun business- en verdienmodellen steeds toesnijden op de nieuwe mogelijkheden die technologische ontwikkelingen met zich meebrengen’, zegt Van den Berg. ‘De hele keten van opdrachtgevers en hun klanten, partners en eigen medewerkers moet wendbaar en snel reageren. Alles moet in één keer goed en transparant worden uitgevoerd. Ik ga de uitdaging graag aan om dit bij Experis Ciber verder te realiseren.’

SAP-ervaring

Algemeen directeur Tim Cobben, die zelf in juli 2018 is gestart bij Experis Ciber, stelt dat het bedrijf vooral gaat profiteren van de ervaring in digitale transformaties en expertise op het gebied van SAP-omgevingen van Van den Berg.

Experis Ciber is opgericht in 1996 en sinds juni 2016 onderdeel van Experis, dat weer onderdeel is van ManpowerGroup Nederland. Met 350 consultants realiseert Experis Ciber digitale transformaties voor organisaties, waarbij de focus ligt op it-advies, -implementaties en beheer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-07T12:11:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.