Capestone distribueert alarmdienst Loneworker

alarm

4G-distributeur Capestone uit Nieuwegein gaat de alarmeringsdienst van Loneworker verkopen. Loneworker detecteert het als een professional in een noodsituatie terecht komt en niet onder supervisie op locatie werkt (lone worker). Het systeem stuurt dan automatisch een alarm uit naar een collega of naar hulpdiensten.

Loneworker is gespecialiseerd in de veiligheid van medewerkers die alleen op locatie werken; de zogenaamde lone workers. Denk hierbij aan professionals in de bouw, beveiliging, industrie, transport, bij defensie en in de gezondheidszorg. Het bedrijf biedt een telefoon met val- en man down-detectie. Deze is gekoppeld aan een (cloudgebaseerd) noodoproep-systeem dat automatisch alarmen naar collega’s of hulpverleners verstuurt bij een noodsituatie. Door middel van locatiebepaling kan worden vastgesteld waar de werknemer in nood zich bevindt.

Capestone gaat de dienst van Loneworker aan eindklanten en via resellers aanbieden. Hierbij kunnen klanten rekenen op ondersteuning bij zowel de implementatie als bij het gebruik. Naast Loneworker verkoopt Capestone 4G-oplossingen zoals dongles, routers, gps-trackers, sensoren en data-abonnementen. Daarnaast biedt het robuuste en explosieveilige telefoons aan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-22T15:55:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.