Curvature komt met gratis storage-check

Arts met stethoscoop

It-dienstenleverancier Curvature biedt it-managers in de Benelux tijdelijk een gratis 'gezondheidscheck' aan van hun storage-infrastructuur. Dit kan hen helpen om pijnpunten in de infrastructuur bloot te leggen, en daar passende maatregelen voor te treffen.

De zogenaamde Health Check is een onafhankelijke, onpartijdige analyse van een storage-device, die uitgevoerd wordt door een deskundige, door de storage-fabrikant gecertificeerde Curvature-technicus met veel ervaring. Deze technische consultants kunnen snel defecte (of waarschijnlijk defecte) schijven, voedingen en componenten identificeren die tegen het eind van hun levensduur aanzitten. Verder bieden ze een gedetailleerde prestatie-analyse die knelpunten en de waarschijnlijke oorzaken blootlegt, brengen ze verschillende componenten die om performance strijden aan het licht en stellen ze aanpassingen van de applicatiebelasting voor om de prestaties te verbeteren. Op basis van de analyse kan de storage-manager de aanbevolen verbeterpunten implementeren.

‘Het komt niet vaak voor dat dit soort onafhankelijke, geverifieerde diensten kosteloos geleverd worden’, zegt Tom Pappas, salesverantwoordelijke voor Europa bij Curvature. ‘We zijn echter volledig overtuigd dat we storage-managers kunnen helpen om potentiële prestatieproblemen met hun opslagsystemen te identificeren voordat ze een probleem worden. Daarom zijn we ook bereid zijn om ze voor eind juni 2019 een gratis Health Check aan te bieden op een enkele storage-unit. Dat kost normaliter ruim 1500 euro.’

Elke Health Check wordt uitgevoerd op basis van de behoeften van de organisatie. Verder worden de analyses standaard van afstand uitgevoerd, en binnen of buiten kantooruren, zodat ze de bedrijfsvoering niet verstoren. Ook worden geen klantgegevens benaderd, aangezien tijdens de Health Check alleen de configuratielogboeken en -bestanden geanalyseerd worden. Dit maakt de analyse veilig en verifieerbaar.

Curvature

Sinds de oprichting in 1986 is Curvature uitgegroeid van een standaardleverancier van tweedehands Cisco-apparatuur tot een merkonafhankelijke leverancier van opgefriste hardware en bijbehorende onderhoudsdiensten. Wereldwijd bedient Curvature zo'n tienduizend klanten, waaronder zo'n duizend multinationals. Het bedrijf telt zo'n 2.200 werknemers en heeft in de Benelux locaties in Lijnden (Europees hoofdkwartier) en Amsterdam (operations).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-29T13:42:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.