Orangenxt is Microsoft country partner van het jaar

Het Eindhovense Orangenxt, een spin-off van de ICT Group, is verkozen tot ‘Country Partner van het jaar 2019’ door Microsoft. Het bedrijf krijgt de waardering vooral door zijn kennis van operationele technologie.

Hierbij combineert Orangenxt zijn kennis en de kennis van ICT Group in domeinen zoals: operationele technologie, industriële iot, ai, machine learning en automatisering van mobiele gebruikers. Orangenxt levert een SaaS-oplossing gebaseerd op Microsoft Azure.

John Koot, alliantie-directeur voor Orangenxt binnen de ICT Group: ‘Onze kracht ligt in het feit dat wij onze klanten kunnen helpen hun bedrijf digitaal te transformeren. Wij worden hierbij op het gebied van co-creatie, verkoop en marketing ondersteund door Microsoft. De toekenning van deze prijs bevestigt ons dat wij op de goede weg zijn.’

Softwarecloudplatform

Het softwarecloudplatform Orangenxt kent drie smaken. Connxt biedt software voor asset management en voorspellende onderhoudstoepassingen; Mobilenxt levert tracking & tracing voor veldwerkers, koeriers en auditors, en Digitalnxt ondersteunt bedrijven bij de versnelling van de digitalisering van processen. Volgens ICT Group zijn de oplossingen met name bedoeld voor de lokale overheid, de industrie, de logistiek en het transportwezen.

Orangenxt wordt geleid door de twee directeuren van ICT Mobile (Huub van der Linden en Jeroen Donkers) en John Koot, manager Alliances binnen de Barendrechtse ict-dienstverlener. ICT Mobile was een in 2016 opgerichte startup dat nu in zijn geheel door ICT Group is overgenomen en overgeheveld naar Orangenxt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-07T15:05:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.