Arrow helpt eindklanten via kanaal naar de cloud

Technologieleverancier Arrow Electronics komt met een nieuw moderniseringsinitiatief waarmee het kanaal zijn klanten kan helpen met het overzetten van datacenters en dienstverlening naar de cloud.

Met het nieuwe aanbod kunnen klanten een betere technologie- en diensteneconomie rond datacenteroplossingen bouwen en voldoen aan de behoeften van grote bedrijven, zegt Arrow. Die behoeften zijn hoge flexibiliteit en schaalbaarheid, betrouwbare diensten, veilige infrastructuren die compliant zijn, en de mogelijkheid om nieuwe innovaties makkelijk toe te voegen, zodra ze beschikbaar zijn.

Volgens Arrow zijn resellers en managed serviceproviders daarbij vooral op zoek naar ondersteuning bij het bepalen van de strategie en marktpositionering en financiering en premium ondersteuningsdiensten. Ze willen ook graag toegang tot de leveranciers en datacenterspecialisten van Arrow die de migratie kunnen begeleiden. Daarnaast staan ook een uitbreiding van diensten, zo laag mogelijke uitroltijd en onderhoudskosten en onafhankelijkheid van legacy hardware op het lijstje. De optie om weer terug te vallen op bestaande infrastructuurapparatuur en waarde van verouderde of afgeschreven assets te terug te winnen, is eveneens gegeerd.

De oplossingen van Arrow zijn initieel gebouwd op Microsoft Azure, maar het bedrijf staat open voor samenwerking met andere cloudleveranciers. ‘Met dit initiatief kan de channel-community zijn bedrijfsvoering transformeren door value-added oplossingen en diensten naar het hart van de it-wereld te brengen: het datacenter’, zegt Alexis Brabant van Arrow. ‘Naarmate multicloud groeit, kunnen resellers en eindklanten profiteren van meer flexibele en veilige, datagedreven modellen en de mogelijkheid om optimaal voordeel uit de cloud te halen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-27T13:54:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.