Voiceworks biedt reseller embedded sim

Dit artikel delen:

Voiceworks, aanbieder van communicatieoplossingen, gaat de zogeheten embedded sim (esim) van Idemia aan zijn Nederlandse resellers aanbieden. De esim moet de oude, plastic simkaart vervangen en wordt ingebouwd in het apparaat. Het gaat om smartphones, laptops, auto's of smartwatches.

De esim maakt verbinding met het mobiele netwerk. Gebruikers kunnen meerdere abonnementen hebben op één esim en deze abonnementen zijn op afstand op een toestel te downloaden. Ook kunnen zij online een nieuw of extra abonnement (bijvoorbeeld voor roaming) activeren.

De ondersteuning die voor esim nodig is, gaat Voiceworks nu leveren. Dit doet het middels een aansluiting op het platform van Idemia. Dat is een Franse specialist in beveiligings- en identiteitsoplossingen. De esim wordt als whitelabel aan resellers in Nederland aangeboden.

‘Wij starten met een pre launch-fase waar geïnteresseerde partners aan deel kunnen nemen’, aldus James Luce, productmanager mobile bij Voiceworks. ‘In eerste instantie worden de iPhone XR, XS en XS Max ondersteund en het aanbod wordt de aankomende maanden steeds verder uitgebreid.’

Voiceworks bedient met behulp van ruim tweehonderd resellers naar eigen zeggen een groot deel van de Nederlandse mkb-markt op het gebied van zakelijke communicatie en samenwerkingsoplossingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-07T14:58:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.