Dit zijn de beste channel managers in ict!

Channel Awards 2019, Personal Achievement Awards

Channel

Channelweb nomineert in het kader van zijn Channel Awards 2019 vijf channel managers uit het Nederlandse ict-kanaal. De genomineerden zijn bepaald door de redactie van Channelweb. Robert Jan Dullaart (Cohesity), Rein Ledeboer (ValueBlue), Hans Nipshagen (Akamai), Sven Schoenaerts (Amazon Web Services) en Joost van Wendel (UiPath) maken nog kans om op 20 november 2019 uitgeroepen te worden tot Channel Manager of the Year.

De categorie Channel Manager of the Year maakt onderdeel uit van de Personal Achievement Awards binnen de Channel Awards 2019. Ook in de persoonscategorieën Sales Personality of the Year en Channel Personality of the Year heeft Channelweb de genomineerden bekendgemaakt. De genomineerden binnen de Personal Achievement Awards van de Channel Awards 2019 zijn bepaald door de redactie van Channelweb.

In deze categorie beoordeelde de redactie alle kandidaten op basis van een opmerkelijke prestatie die ze hebben geleverd in of voor het Nederlandse ict-partnerkanaal. De redacteuren hebben afzonderlijk van elkaar alle voordrachten van een cijfer voorzien (waarbij een 10 het hoogst en een 1 het laagst was). De vijf hoogste gemiddelden werden vervolgens genomineerd. De redactie van Channelweb kwam tot de volgende vijf overgebleven kanshebbers (in alfabetische volgorde):

Stemmen vanaf 2 september

Vanaf 2 september 2019 kan de markt stemmen voor de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt. Op woensdag 20 november 2019 worden per categorie de winnaars bekendgemaakt. De Channel Awards 2019 worden dit jaar uitgereikt in De Polar van de Utrechtse Jaarbeurs.

Op basis van feedback uit de markt is het concept van de Channel Awards-uitreiking dit jaar aangepast. Zo is er een walking dinner, worden er meer resellers naar het evenement zelf gehaald en staat netwerken centraal. Het uitreiken van de awards wordt afgewisseld met entertainment en lekker eten en drinken. Op verzoek van belangrijke stakeholders worden de Channel Awards in twee jaar tijd ook in totaal een maand naar voren in het jaar gehaald. Dit jaar vinden de Channel Awards daarom plaats op 20 november, volgend jaar zal dit begin november 2020 zijn.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-23T07:54:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.