Centralpoint is onderwijsspecialist voor Apple

imac ipad

Distributeur Centralpoint mag zich voortaan Apple Authorised Education Specialist noemen. Hiermee heeft Centralpoint van Apple de hoogst haalbare status gekregen, gerelateerd aan de educatieve sector. Die had het bedrijf trouwens ook al voor de zakelijke sector.

Concreet betekent dit dat Centralpoint (de grootste reseller van de Benelux) officieel wordt erkend als een deskundige leverancier van ondersteuning en advies voor onderwijsinstellingen. De Apple Authorised Education Specialist vervangt de vorige certificering als Apple Solution Expert.

Centralpoint is daarmee in staat om onderwijsinstellingen vanaf de start te begeleiden naar digitaal onderwijs en te ondersteunen bij het ontwikkelen van de visie en missie. Ook de daadwerkelijke implementatie van Apple-apparatuur en de training van de docentenstaf kan het bedrijf voor zijn rekening nemen.

Het bedrijf verdiende deze status na een evaluatie van de dienstverlening en bekwaamheden op het gebied van Apple. Het werkt al langer samen met scholen, hogescholen en universiteiten om technologie te leveren en de digitale vaardigheden van docenten te verbeteren.

Centralpoint heeft vestigingen in Amstelveen, Nijmegen en Rotselaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-09T14:15:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.