Arrow Electronics en Cyren in distributiedeal

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

Technologieleverancier Arrow Electronics heeft een EMEA-distributieovereenkomst gesloten met Cyren om zijn cloudgebaseerde beveiligingsproducten te distribueren. Volgens Cyren beschermen deze ongeveer 1,3 miljard gebruikers wereldwijd tegen cyberaanvallen en dataverlies.

Cyrens Inbox Security treedt op tegen phishing- en malware-bedreigingen die door de bestaande beveiligingslinies zijn binnengedrongen en de mailbox van een gebruiker hebben bereikt.

Het omvat continue monitoring en detectie in combinatie met realtime-analyse en geautomatiseerde herstelmaatregelen. Hierdoor kunnen organisaties proactief aanvallen stoppen voordat deze zich voordoen. Zo moeten zowel gegevens beschermd zijn als de kosten van het opsporen en oplossen van bedreigingen verlaagd worden.

‘Naarmate de dreiging van phishing toeneemt, moeten organisaties de zwakke punten uit hun zakelijke e-mailsystemen halen’, legt Atif Ahmed, verkoopdirecteur bij Cyren, uit. ‘We kozen ervoor om met Arrow in EMEA samen te gaan werken, vanwege zijn sterke positie in de regio en de uitzonderlijke mogelijkheden op het gebied van channel enablement, sales en ondersteuning. Met een gezamenlijke, proactieve aanpak willen we de eerste keuze worden voor inbox-beveiliging.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-07T11:02:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.