Arrow in distributieovereenkomst met Centrify

Dit artikel delen:
dark web

Technologieleverancier Arrow Electronics heeft een pan-Europese distributieovereenkomst gesloten met cybersecurityspecialist Centrify. De overeenkomst omvat het gehele portfolio van Identify-Centric PAM (privileged access management)-oplossingen.

De Identity-Centric PAM-benadering van Centrify is gebaseerd op de zero trust-principes. Daarbij wordt niets vertrouwd, altijd alles geverifieerd en worden standaard de toegangsrechten zoveel mogelijk beperkt. Door standaard de minste rechten toe te kennen aan accounts minimaliseren organisaties de aanvalsmogelijkheden, verbeteren ze de zichtbaarheid voor audits en compliance en verminderen ze de risico's, complexiteit en kosten voor bedrijven.

De oplossingen zijn ontworpen om organisaties te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en dataschending door het centraal beheren van toestemmingsrechten voor medewerkers en, in toenemende mate, voor machines. Die laatsten zijn dan vaak opgedeeld over hybride en multicloud-omgevingen. Volgens Centrify volstaat een wachtwoordkluis niet meer voor een adequate beveiliging.

'Veel data-inbreuken vinden plaats doordat toegang verkregen wordt tot de kritieke infrastructuur en gevoelige gegevens via gestolen toegangsgegevens met de benodigde rechten', zegt Alexis Brabant vicepresident Sales bij Arrow. 'Centrify's oplossingen pakken de beveiligingsuitdagingen aan waar organisaties mee te maken krijgen in hun digitale transformatieprojecten.'


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-09T09:53:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.