Microsoft deelt Partner of the Year-prijzen uit

Rapid Circle, HSO, LLPA en Intercept vallen in de prijzen

Awards

Microsoft heeft de winnaars bekendgemaakt van zijn jaarlijkse Partner of the Year-awards. Het bedrijf eert een select kransje partners voor buitengewone prestaties tijdens Microsoft Inspire. Die vond dit jaar voor het eerst virtueel plaats.

De Microsoft Partner Awards worden erkend als een belangrijke mijlpaal en de editie van 2020 is daarop geen uitzondering. Partners kunnen prijzen krijgen in verschillende categorieën, te weten Modern Workplace, Business Applications, Azure, Industry en Overig. Ook wijst het bedrijf per land een partner van het jaar aan. De winnaars zijn geselecteerd uit meer dan 3.300 ingediende nominaties afkomstig uit meer dan honderd landen wereldwijd. 

Rapid Cirle en HSO

Rapid Cirle uit Amsterdam is binnen de categorie Modern Workplace verkozen tot Teamwork Partner van het Jaar. Het is voor het eerst dat een Nederlands bedrijf deze award wint. Het bedrijf kreeg de prijs voor het activeren van meer dan driehonderdduizend gebruikers voor Microsoft Teams en in het bijzonder voor de oplossingen die zij hebben gerealiseerd. Voor veel ziekenhuizen, zorgorganisaties en universiteiten maakte Rapid Circle het bijvoorbeeld mogelijk om patiëntafspraken, behandelingen en lesgeven op afstand aan te bieden en uit te voeren.

Het Veenendaalse HSO is in de categorie Business Applications benoemd tot winnaar op het gebied van finance en operations. Eric Veldkamp, sales- en marketingdirecteur van HSO: 'Finalist worden is al een prestatie, maar het winnen van de daadwerkelijke Partner of the Year Award, inmiddels voor de vierde keer, is natuurlijk nog beter en een bijzondere erkenning. In turbulente tijden, waar we nu mee te maken hebben, blijven we bedrijven begeleiden bij hun digitale transformatie, zodat ze met vertrouwen de sprong naar de cloud kunnen maken. We zijn trots dat onze nauwe samenwerking met Microsoft, in combinatie met onze focus op toegevoegde waarde, resulteert in waardevolle oplossingen en betere prestaties voor onze klanten.’

LLPA en Intercept

The Leading Learning Partners Association (LLPA) uit Hilversum heeft de award voor learning partner gewonnen in de categorie Overig. De onderneming wint de prijs omdat ze volgens Microsoft haar klanten en partners heeft voorzien van vaardigheden om goed te reageren op de coronacrisis. De onderneming heeft bovendien duizenden Azure-studenten getraind. In enkel dagen werd de overstap gemaakt van klassikaal naar virtueel onderwijs met daarbij een online workshop.

De landenaward ging ten slotte naar Intercept. Het bedrijf uit Zwolle wordt onder meer erkend voor het leveren van  oplossingen voor internet service providers. Bart van der Knaap, channeldirecteur bij Microsoft, noemt Intercept al jaren een toonaangevende partner voor Microsoft. ‘In Nederland was Intercept één van de eerste partners die de Azure Expert MSP status behaalde, en neemt deel aan vele preliminaire programma’s. Met haar dienstverlening heeft Intercept een grote impact op het isvp-ecosysteem en onze Azure-activiteiten.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-14T15:08:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.