Conclusion is officieel reseller AWS

It-dienstverlener wil in 2021 premier partner worden

Cloudservice

De Utrechtse it-dienstverlener Conclusion is officieel ‘advanced consulting partner’ en reseller van Amazon Web Services (AWS). Concreet betekent dit dat de it-dienstverlener nu klanten helpt om optimaal gebruik te maken van de AWS-diensten op het gebied van advies, integratie, migratie en het volledige beheer.

Conclusion werkt al lange tijd samen met AWS. De flexibiliteit en innovatie die AWS biedt, is naar eigen zeggen een bepalende factor geweest voor Conclusion om te kiezen voor het versterken van de relatie met deze cloudaanbieder. Het bereiken van de advanced consulting-status is een nieuwe stap in de richting van de premier partner-status. De it-dienstverlener heeft het doel dit eind 2021 te bereiken, als gevolg van de toenemende vraag van klanten naar een dergelijke dienstverlening. De onderneming heeft op dit moment meer dan zestig AWS-gecertificeerde specialisten in dienst.

Conclusion is in 1997 opgericht en sinds 2016 in handen van de Nederlandse investeringsmaatschappij NPM Capital, onderdeel van het familiebedrijf SHV (Steenkolen Handels Vereniging). De it-dienstverlener focust zich op de veiligheid, het vervoer en de zorg.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-25T15:48:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.