Notificare benoemt Social Brothers tot partner

Samenwerking bij supermarktketen Spar leidt tot officiële gezamenlijke dienstverlening

Dit artikel delen:

De Utrechtse it-dienstverlener Social Brothers, die eerder de scan-app Skippen voor supermarktketen Spar ontwikkelde, wordt partner van klantenplatform Noticare uit Rotterdam. Beide partijen vonden elkaar na samen te hebben gewerkt voor de supermarktketen.

De scan-app Skippen van Social Brothers maakt kassaloos winkelen bij Spar mogelijk. De app maakt daarvoor gebruik van gegevens die Centric uit de bedrijfssystemen ontsluit, zoals de juiste prijzen, promoties, omschrijvingen, betaalafhandeling en rapportages. Door de samenwerking met Notificare aan te gaan krijgen de gebruikers van de app vanaf nu locatiegebaseerde push-berichten als ze in de buurt van de winkel zijn. Daarnaast wordt het platform bij verschillende andere gezamenlijke klanten als Seat en ABP ingezet. 

Social Brothers en Noticare

Social Brothers, dat kantoren heeft in Utrecht en Rotterdam, ontwikkelt websites, apps en online marketingcampagnes voor diverse opdrachtgevers zoals Seat, ABP en Backbase.

Notificare is een customer engagement-platform dat inzicht geeft in klantgedrag en conversie helpt verhogen. Het bedrijf is opgericht in 2012, met het hoofdkantoor in Rotterdam. Klanten zijn onder meer Rituals, Volkswagen, ICI Paris XL, Spar en G-Star.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Vacatures bij Volkswagen

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-31T14:26:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.