Dmarcsaas stelt Sander Nieuwstraten als ceo aan

Dit artikel delen:
Sander Nieuwstraaten ceo DMARCSaaS

Sander Nieuwstraten

Dmarcsaas heeft per 1 september Sander Nieuwstraten aangesteld als ceo. Dit bedrijf levert een geautomatiseerde managed service voor het inrichten en beheren van e-mailauthenticatietechnieken. Het claimt een antwoord te hebben op phishing, ceo-fraude, spam, impersonatie en spoofing.

Voor zijn aanstelling heeft Nieuwstraten gedurende twintig jaar verschillende directie- en managementfuncties binnen de it-securityindustrie bekleed. Hij vervulde onder andere de rol van EMEA sales director bij Arrow. Daarvoor was hij managing director van Westcon Security en Azlan. Zijn carrière, kennis en expertise van partnergedreven verkoopstrategieën maken hem volgens Dmarcsaas geschikt om het bedrijf te leiden in zijn groeifase.

Strategie en groei

De focus van Nieuwstraten zal liggen op de verdere uitbouw van het bedrijf. ‘Ik kijk er naar uit mij bezig te houden met de verdere strategie en groei van Dmarcsaas. Slecht beveiligde e-mailstromen vormen nog steeds een te groot risico voor organisaties met als groot gevolg financiële en reputatieschade en het verlies van vertrouwelijke gegevens. Dmarcsaas is een oplossing om dat risico tegen te gaan. Om te voldoen aan de groeiende vraag van klanten naar onze geautomatiseerde managed dienst, ga ik mij in eerste instantie richten op onze partnergedreven verkoopstrategie en bezighouden met het werven van nieuwe resellers binnen EMEA.’

Nieuwstratens nieuwe werkgever is een geautomatiseerde managed service voor het inrichten en beheren van drie e-mail-authenticatietechnieken voor inkomende en uitgaande e-mailverkeer: spf (sender policy framework), dkim (domainkeys identified mail) en dmarc (domain-based message authentication, reporting & conformance). Na de inrichting blijft Dmarcsaas deze beveiliging vervolgens permanent automatisch monitoren en de klanten adviseren.

De veiligheidsexpert is actief op de gebieden gezondheidszorg, financiële instellingen, nuts-/productiebedrijven, universiteiten, detailhandel, advocatuur en (semi-) overheden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-16T17:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.