Dell introduceert partnerprogramma Rise

Dell

Dell Technologies introduceert vandaag het Rise-programma voor zijn geautoriseerde partners in de regio West-Europa. Volgens dit programma voegt Dell het bestaande aanbod van de partners in verschillende landen samen tot een uniform aanbod.

Rise biedt partners in EMEA een groter winstpotentieel, omdat ze meer verdienen als ze meer apparatuur verkopen, aldus Dell, De financiële voordelen worden nog groter als de partners de vereisten voor ‘metal tier’ behalen, het niveau boven ‘Authorized Partners’. 

De beloningen zijn te verdienen via displays, Latitude-notebooks, Optiplex- en Precision-workstations, XPS-desktops, After of Near Point of Sale Services (APOS/NPOS), PowerEdge-servers en Microsoft Reseller Option Kit (ROK).

Er zijn vier nieuwe partnerniveaus: Ignite, Boost, Advanced en Elite. Partners kunnen elk kwartaal extra euro’s verdienen. Beloningen kunnen aan het einde van het kwartaal worden ingewisseld: Ignite- en Boost-partners ontvangen e-vouchers en Advanced- en Elite-partners ontvangen creditnota's via de distributeur. Beloningen kunnen worden gebruikt bij de volgende Dell-aankoop.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-05-04T10:57:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.