Centralpoint behaalt Titanium-status bij Dell

Dit artikel delen:
Winst

Centralpoint heeft de status van Titanium-partner verworven in het partnerprogramma van Dell Technologies. Dat is de hoogst haalbare status en een erkenning dat Centralpoint over alle competenties beschikt om klanten optimaal te ondersteunen bij het kiezen en gebruiken van oplossingen uit de Dell-portfolio.

De Titanium-status wordt enkel uitgereikt aan partners die het hele portfolio van Dell Technologies beheersen. Om deze erkenning te behalen, moeten partners de nodige trainingen volgen en de juiste certificeringen verkrijgen. Centralpoint is jaar na jaar gegroeid (van Silver en Gold naar Platinum) en krijgt nu dus de bekroning. 

Voor klanten is de Titanium-status een bewijs dat de verkoop- en technische teams van Centralpoint over de juiste competenties beschikken om vragen snel en doeltreffend te beantwoorden. Het duidt ook niet enkel op een snelle service, maar toont ook aan dat de experts klanten optimaal kunnen ondersteunen bij de installatie van Dell-oplossingen. Ook onderstreept het de mogelijkheid om medewerkers van klanten adequaat te kunnen opleiden om met Dell-technologie aan de slag te gaan.

Sinds deze maand maakt Centralpoint deel uit van de Zweedse Dustin Group.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-23T10:15:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.