SentinelOne breidt partner-ecosysteem uit

Dit artikel delen:
Handen

SentinelOne, ontwikkelaar van het autonome cybersecurity-platform, heeft vandaag aangekondigd dat er nieuwe integraties met Cloudflare en Zscaler beschikbaar zijn via de SentinelOne Singularity-marketplace. Het groeiende ecosysteem aangedreven door SentinelOne Singularity XDR biedt een verscheidenheid aan gezamenlijke oplossingen die met bescherming, automatisering en handhaving op elk controlepunt, uniforme zichtbaarheid bieden met betrekking tot de hele organisatie en het cloud-attack surface.

Door de endpoint- en cloudgegevens van SentinelOne in te voeren in een breed scala aan beveiligingstools, elk met hun eigen mogelijkheden, stroomlijnt het Singularity XDR-platform de naleving van cyberbeveiliging. Deze autonome bescherming, detectie en respons biedt gevoelige gegevens en automatisering voor zero trust-architecturen en aanvullende cybersecurity-use cases.

Netwerktoegangsbeleid

"Om zero trust te bereiken, moet elke rand van het netwerk worden beveiligd"

Dankzij de edge-mogelijkheden van Cloudflare in combinatie met SentinelOne's ai-aangedreven endpoint-bescherming, -detectie en -respons kunnen klanten op basis van de juiste informatie beslissen om op specifieke voorwaarden toegang te verlenen en zo eenvoudig zero trust-beleid af te dwingen. Gezamenlijke klanten kunnen Singularity XDR gebruiken in hun netwerktoegangsbeleid om ervoor te zorgen dat alleen veilige en vertrouwde apparaten toegang krijgen. De combinatie van Zscaler met Singularity XDR vereenvoudigt de beveiliging voor hybride werken met device-posture-gedreven voorwaardelijke toegang, gebouwd rond zero trust-principes. Zscaler verifieert automatisch dat apparaten worden beschermd door SentinelOne voordat toegang wordt verleend tot een gevoelige bedrijfsbron, waardoor de end-to-end beveiliging voor organisaties wordt versterkt.

Om zero trust te bereiken, moet elke rand van het netwerk worden beveiligd. De zero trust-integraties van SentinelOne valideren dynamisch de status en beveiliging van apparaten voordat verbinding wordt gemaakt met bedrijfsnetwerken en gevoelige gegevens.

Automatisering zonder code

Het SentinelOne Singularity-ecosysteem breidt zich snel uit met gezamenlijke oplossingen die ook beschikbaar zijn voor sandboxing, threat intelligence, siem, casb en workflow-automatisering. Integraties zijn beschikbaar met automatisering zonder code, wat zorgt voor een diepgaande gezamenlijke verdediging, gestroomlijnde operaties en workflows, en uniforme systeemoverschrijdende responsmogelijkheden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-08-30T16:46:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.