Dell koopt SaaS-dienst voor e-mail en archiveren

Dell koopt MessageOne, leverancier van diensten voor e-mailbeheer en -archivering. De pc-producent wil hiermee zijn SaaS-portfolio versterken. Eerder had Dell al SaaS-leverancier Everdream gekocht.

Dell breidt zijn aanbod van SaaS-diensten uit met de overname van MessageOne. Dat bedrijf biedt beheer- en archiveerdiensten voor e-mail. Dell betaalt 155 miljoen dollar in contanten voor deze versterking van zijn SaaS-portfolio. MessageOne is het bedrijf van Adam Dell, de broer van Michael Dell, de oprichter van pc-producent Dell.

Het management van beide bedrijven is het weliswaar eens geworden over de deal, maar die moet nog wel getoetst worden aan wet- en regelgeving. Gezien Dells prille SaaS-aanbod levert dat naar verwachting geen problemen op. De acquisitie is een uitbreiding voor Dells ProSupport-lijn, waar ook de producten van Everdream onder vallen. Dell kocht dat bedrijf in december.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-13T10:12:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.