Raywyse neemt Siceroo over

Handen schudden

De Amsterdamse werkplekbeheerder Raywyse neemt Siceroo over. Siceroo richt zich met name op ict-dienstverlening in het voortgezet onderwijs. Schaalvoordelen moeten leiden tot snellere productontwikkeling en groei.

De Amsterdamse werkplekbeheerder Raywyse neemt Siceroo over. Ict-dienstverlener Siceroo heeft vooral klanten in het voortgezet onderwijs. Raywyse levert op afstand beheerde werkplekken via een SaaS-model (software as a service) aan vooral kleine en middelgrote bedrijven. Ray staat bij Raywyse voor de thin-clientsystemen van hardwareleverancier Sun.

Het Hillegomse Advanced Infotechnology Management, architect en ontwikkelaar van ict-projecten, is ook bij de overname betrokken. Het bedrijf nam eerder een minderheidsbelang in Raywyse en heeft de overname financieel gesteund.

Raywyse, Siceroo en Advanced Infotechnology Management gaan zich gezamenlijk richten op werkplekbeheer op afstand. Volgens Ivar Janmaat van Raywyse hebben de noodzaak om flexibeler te werken, gegevens beter te beveiligen en de trend van groene-ict ertoe geleid dat er steeds meer vraag is naar op afstand beheerde werkplekken via een SaaS-model (software as a service).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-10T15:17:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.