Eindgebruikers willen zelf browser kiezen

Exact Online ondersteunt Safari en Firefox

Leverancier geeft gehoor aan vraag van klant

Dit artikel delen:

De nieuwe versie van het boekhoudprogramma Exact Online ondersteunt de webrowsers Safari (Apple) en Firefox (Mozilla). Het online boekhoudprogramma van leverancier Exact Software was tot 20 september 2009 alleen te gebruiken met Internet Explorer van Microsoft. Eindgebruikers wilde keuzevrijheid en daar geeft de leverancier gehoor aan. Het programma is nu ook beschikbaar voor Apple Mac-gebruikers.

Alternatieve browsers als Safari en Firefox worden steeds meer gebruikt. Door de aanpassing van het boekhoudprogramma volgt Exact die trend. Frank de Vos, manager Exact Online: ‘We zien in de kleinzakelijke markt een sterke toename in het gebruik van verschillende browsers. De vraag naar applicaties voor die browsers is gestegen. Daardoor hebben we besloten het boekhoudprogramma aan te passen.'

Exact Online is een boekhoudprogramma dat als webdienst wordt aangeboden. De software wordt via een maandelijks bedrag betaald. Het abonnement is inclusief hosting, upgrades en ondersteuning.

Exact

Het Delftse Exact Software levert bedrijfssoftware voor enterprise resource planning (erp) human resource management (hrm), customer relationship management (crm), corporate performance management (cpm), projectmanagement en automatisering van bedrijfsprocessen (elektronische workflow). Het bedrijf heeft vestigingen in Europa, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Australië en Afrika.Er werken ongeveer 2.400 medewerkers. In 2008 bedroeg de omzet 261 miljoen euro. De aandelen van het bedrijf staan genoteerd aan de Amsterdamse beurs.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik vind EXACT een goed programma en gebruik dit. o.a. voor de salarisadministratie. Wat ik erg vervelend vind, is dat Exact toch nog achter loopt met sommige eigenschappen van hun programma. Zo is het niet mogelijk de namen van onze medewerker op ACHTERNAAM te filteren.....Ik zoek dus tussen honderden " Hans" of " Eric's " of Theo's voor dat ik de achternaam vind! HOE ONGEBRUIKELIJK is dit !!!! Wie filter er op voornamen ???? Dus als ik de salarissen moet invoeren duurt het eeuwen voor ik de juiste Theo of Hans of Eric heb gevonden. Helaas kan Exact niet beloven dat zij dit veranderen. Wij hebben dit al maanden geleden voorgelegd aan de support afdeling, maar nog geen resultaat. Ons bedrijf overweegt dus om toch maar een ander salarisprogramma te kiezen, want zo schiet het echt niet op. Kleine tip, probeer eerst uit voor je een programma huurt...

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-09-25T12:59:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.