VMware neemt patchspecialist Shavlik over

Dit artikel delen:

VMware, leverancier van virtualisatiesoftware, neemt voor een onbekend bedrag Shavlik Technologies over. Shavlik levert beheer- en patchsoftware voor on-premise en SaaS-omgevingen. Hiermee kunnen organisaties hun ict-omgevingen beheren en monitoren in virtuele en cloudomgevingen.

Shavlik Technologies is een softwareleverancier voor patchmanagement, antivirus en antispyware (Shavlik NetChk Protect), security compliance en configuratiemanagement, het auditing-beleid en naleving daarvan (Shavlik NetChk Configure) voor Windows Server en desktop. De oplossingen van Shavlik automatiseren onder andere het detecteren van ontbrekende patches, virussen en spyware en instellingen die niet conform het securitycompliance-beleid zijn.

VMware Go Pro

Beide partijen werken al met elkaar samen. Zo is VMware Go Pro ontwikkeld in samenwerking met Shavlik Technologies, waarbij gebruik werd gemaakt van de expertise van Shavlik in ict- en patchmanagement voor SaaS- en on-premise oplossingen. VMware gaat de software van Shavlik gebruiken voor beheer in de cloud. Eerder kocht VMware SlideRocket, leverancier van SaaS-gebaseerde presentatiesoftware, dat aangeboden wordt vanuit de cloud.

Shavlik Technologies wordt in Nederland vertegenwoordigd door SRC Software Solutions.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-05-17T09:33:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.