Macaw opent vestiging in Apeldoorn

Ict-dienstverlener Macaw heeft een vestiging geopend in Apeldoorn. Vanuit dat kantoor werken tussen de dertig en veertig medewerkers aan klussen in het oosten van Nederland. In de loop van 2011 wil het bedrijf twintig tot dertig mensen uit de omgeving van Apeldoorn aannemen. De nieuwe vestiging is de derde locatie van Macaw. De dienstverlener heeft ook een vestiging in Barendrecht, het hoofdkantoor staat in Schiphol-Rijk.

Het bedrijf heeft gekozen voor Apeldoorn omdat die plaats centraal ligt ten opzichte van grote projecten in Zwolle, Arnhem en Apeldoorn. Tot nu toe werden die klanten voornamelijk door medewerkers uit de Randstad bediend. De nieuwe locatie is gevestigd op het Business Park Apeldoorn aan de snelweg A1. Het bedrijf verwacht met dit kantoor een jaar of drie vooruit te kunnen.

De werving van personeel uit de omgeving van Apeldoorn is onderdeel van een groter plan. In 2011 wil de dienstverlener ongeveer zestig man aannemen. Het personeelsbestand moet groeien van 180 naar 240 man. Macaw werd in 2010 door carrière- en loopbaanweekblad Intermediair uitgeroepen tot werkgever van het jaar.

Om kennis te maken met andere bedrijven in de regio Apeldoorn gaat de dienstverlener het jaarlijkse Drakenbootfestival sponsoren. Bij die peddelwedstrijd strijden bedrijfsteams tegen elkaar in een replica van een Chinese drakenboot.

Heineken

Het in 1994 opgerichte bedrijf ontwerpt, bouwt en beheert webapplicaties op basis van Microsoft. Het bedrijf levert onder andere diensten op het gebied van documentbeheer, business intelligence, crm, hosting, onderhoud en beheer. Klanten zijn onder andere zorgverzekeraar Achmea, Gemeente Den Haag, Havenbedrijf Rotterdam, bierbrouwer Heineken en warenhuisketen Hema.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-05-18T11:23:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.