Samenstelling Cloud Plaza op CeBIT 2012 bekend

De deelnemers aan Cloud Plaza zijn bekend. Dit is een Nederlands project dat zich op de CeBIT 2012 presenteert als een internationaal gezelschap van leveranciers met innovatieve cloudoplossingen. Het gezelschap bestaat uit Athena Europe, Proserve, Dataplace, ITpreneurs CSI, Rackspace Benelux en Servoy uit Nederland en het Spaanse Flexxible IT (Freelander Solutions Developer). CeBIT, de grootste ict-vakbeurs ter wereld, vindt plaats van dinsdag 6 tot en met zaterdag 10 maart 2012 in het Duitse Hannover.

De zeven partijen presenteren zich op de CeBIT 2012 met hun cloudproducten op een eilandstand (standnummer D24) in hal 6. Cloud Plaza 2012 is bedacht door beursdienstverlener RS Vision (Gerrit Klanderman), ict-advieskantoor Naurodium International (David Hakkenberg) en Hannover Consultancy (Victor Koppelaar). Laatstgenoemd adviesbureau is de Nederlandse vertegenwoordiging van de Deutsche Messe AG, de Duitse beursorganisator van onder andere de CeBIT. Op de komende editie van de vakbeurs is cloud computing een van de hoofdonderwerpen. Het drietal wil hierop inspringen door op de beurs met een gemeenschappelijke stand te komen waar aanbieders en gebruikers van marktrijpe cloudsystemen- en oplossingen elkaar kunnen treffen.

Deelnemers

Van de zeven deelnemers aan Cloud Plaza komen er zes uit Nederland: thin client-leverancier Athena Europe (Breda), internetserviceprovider Proserve (Papendrecht) en zusterbedrijf Dataplace (datacenteraanbieder Alblasserdam), opleider ITpreneurs CSI (Rotterdam), hostingbedrijf Rackspace Benelux (Amsterdam) en hybride platformontwikkelaar Servoy (Amersfoort). Nummer zeven is clouddienstverlener Flexxible IT (Freelander Solutions Developer) uit het Spaanse Terrassa.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

@Rik, Rackspace is toch echt een Amerikaans bedrijf met een vestiging in Nederland (zoals zoveel Amerikaanse IT bedrijven).

Kleine Nederlandse ondernemingen die zich presenteren als 'Internationaal' Cloud gezelschap? De logica ontgaat me. Vanwaar het belang van de vestigingsplaats? Dat is toch juist bij 'Cloud' volstrekt onbelangrijk?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-03-02T09:49:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.