Microsoft benoemt Macaw tot cloud-partner

Macaw mag zich vanaf van nu Microsoft Cloud Activated Partner noemen. Daarmee behoort Macaw tot de top Microsoft Cloud-experts van Nederland, want er zijn slechts zes Microsoft Cloud Activated Partners in ons land. Het is de hoogste kwalificatie die Microsoft toekent aan partners op het gebied van cloud computing. Naast Macaw hebben ook Spot Online, Wortell, Aspect ICT, Advantive en Brain Force het certificaat in hun bezit.

Frank van der Meer, partner account manager van Microsoft: ‘Het Cloud Activated Partnership maakt deel uit van ons programma voor cloud computing partners. Macaw heeft nu de hoogste partnerkwalificatie behaald. Dat betekent een erkenning van de kennis en ervaring die Macaw op cloud gebied heeft opgebouwd. Het geeft hun huidige en potentiële klanten dan ook de zekerheid dat zij kunnen vertrouwen op de cloud expertise van Macaw.'

Dirk Zekveld, senior consultant enterprise services van Macaw: ‘Net als Microsoft zetten wij vol in op cloud computing. Dat werpt zijn vruchten af en we zien de benoeming tot Microsoft Cloud Activated Partner als een duidelijk kwaliteitskeurmerk. Eén van de criteria die Microsoft hanteert voor het in aanmerking komen van het Cloud Activated Partnership is dat een partner meer dan vijfhonderd licenties van cloud-software, in ons geval Office 365, moet hebben verkocht en die licenties moeten ook geactiveerd zijn. Macaw heeft een veelvoud daarvan bij zijn klanten gerealiseerd.'

Cloud-partnerprogramma Microsoft

Het Microsoft-partnerprogramma voor cloud computing is bedoeld voor partners die daadwerkelijk met de cloud aan de gang zijn gegaan. Het programma begint met het Cloud Accelerate Partnership. De criteria hiervoor zijn drie klanten voor een van de cloud diensten van Microsoft (Office 365, Dynamics CRM Online, Windows Intune) en 125 verkochte en geactiveerde cloud licenties. Om in aanmerking te komen voor de hoogste kwalificatie, Microsoft Cloud Activated Partner, moet een partner minimaal acht klanten hebben voor een van de cloud-diensten en minimaal vijfhonderd cloud-licenties hebben verkocht. Daarnaast moeten de partners ook de nodige trainingen volgen en examens afleggen op het gebied van Microsoft cloud computing.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-11T16:59:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.