IBS vervangt A/P Workflow door Medius

Handen schudden

Erp-leverancier IBS (International Business Systems) vervangt zijn A/P Workflow-toepassing door de Procure-2-Pay-oplossing van Medius. Beide van oorsprong Zweedse bedrijven hebben daarvoor een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Daarbij is ook afgesproken dat er gezamenlijk een interface wordt ontwikkeld tussen het workflow-platform Mediusflow en het bedrijfssoftware-pakket IBS Enterprise. IBS ondersteunt de A/P Worflow-tool nog tot en met 2015.

Door de nauwe samenwerking verwachten de bedrijven elkaars klanten beter te kunnen ondersteunen. De klanten van IBS krijgen een innovatiever aanbod voor de automatisering en efficiëntere afhandeling van hun administratieve werkstroomprocessen, terwijl klanten van Medius gebruik kunnen maken van de gevirtualiseerde cloudoplossing van IBS.

Beide bedrijven zijn internationaal actief, onder andere op de Nederlandse markt. Medius haalde begin dit jaar nog een opdracht bij kabelbedrijf Draka Nederland binnen voor het leveren van het factureringssysteem Procure-2-Pay-oplossing. Babywinkelketen Prénatal koos afgelopen april voor de gehele Mediusflow-suite. IBS richt zich met zijn software voor erp (enterprise resource planning) vooral op de middelgrote markt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-05-22T11:59:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.