BMC Software levert SaaS-oplossing aan DSM

Softwareleverancier BMC Software levert zijn software as a service (SaaS)-oplossing BMC Remedy OnDemand aan chemieconcern DSM. Hierdoor realiseert DSM een lagere total cost of ownership en een hogere klanttevredenheid.

DSM heeft besloten de bestaande BMC Remedy IT Service Management (ITSM) Suite af te nemen als een clouddienst (SaaS). Ook maakt de SaaS-oplossing toekomstig gebruik voor DSM corporate services, zoals finance- en hr-functies, mogelijk. Tevens kan DSM IT de service management-scope verder uitbreiden en zijn klanten beter ondersteunen door een meer gerichte focus op process excellence in plaats van het ontwikkelen en beheren van de software en infrastructuur.

Deze maand zal de BMC Remedy OnDemand-oplossing live gaan. De SaaS-oplossing sluit aan bij DSM's cloudstrategie om het gebruik van software eenvoudig uit te breiden door de elasticiteit van cloudoplossingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-27T16:42:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.