User.nl kiest voor SAP Business ByDesign

Dit artikel delen:

User.nl, ontwikkelaar van software en apps, heeft gekozen voor SAP Business ByDesign. Deze oplossing is een geïntegreerde suite voor onder andere dienstverlening, inkoop, verkoop, relatiemanagement, marketing, sales, hrm, projectmanagement, service- en managementinformatie. User.nl heeft voor deze cloudoplossing gekozen, omdat het bedrijf onder meer een beter inzicht in de winstgevendheid van projecten wil hebben, intern kosten nauwkeurig wil kunnen doorbelasten en meer informatie wil hebben over de belasting van medewerkers.

User.nl heeft de afgelopen twee jaar een grote groei gerealiseerd in zowel het aantal diensten, producten als entiteiten. Vanwege deze groei is een nauwkeurig en snel inzicht in de bedrijfsvoering essentieel, zodat het bedrijf een professionaliseringsslag kan ondergaan. ‘Met SAP Business ByDesign zijn we er zeker van dat we altijd een goed en volledig inzicht in de bedrijfsvoering hebben, waardoor User.nl in staat is om de juiste keuzes te maken’, zegt Hardy Schuerhoff, algemeen directeur bij User.nl. ‘Daarbij beschikken we bovendien over de mogelijkheid de inzet en de beschikbaarheid van onze medewerkers te monitoren. Op deze wijze kunnen we op de juiste manier werken aan schaalbaarheid, een factor die binnen onze bedrijfsvoering van groot belang is. Met SAP Business ByDesign leggen we een fundament voor de toekomst om expansie te realiseren.’

Het nieuwe werken

User.nl heeft gekozen voor SAP Business ByDesign omdat deze oplossing het bedrijf voorziet van kant-en-klare werkprocessen, waarbij de interface volledig is afgestemd op de eindgebruiker. De cloudoplossing van SAP biedt de mogelijkheid te werken met processen die zich in de praktijk reeds hebben bewezen. Daarnaast kan User.nl nu het nieuwe werken beter invoeren, aangezien SAP Business ByDesign als cloudoplossing altijd en vanaf iedere locatie toegankelijk is. Doordat de oplossing als SaaS-oplossing beschikbaar is, is bovendien een hoge beschikbaarheid van de applicaties gegarandeerd. Tot slot kan User.nl op de kosten besparen, aangezien zij niet hoeven te investeren in licenties, de benodigde hardware en updates van de software.

De implementatie van SAP Business ByDesign bij User.nl is verzorgd voor Pinetree Solutions, onderdeel van SAP Gold Partner Goldfish ICT Services uit Waardenburg. Dit adviesbureau richt zich volledig op de cloudoplossingen van SAP. Pinetree is de eerste gecertificeerde cloudpartner in Nederland die dit type implementaties verzorgt. Hein Kivits, medeoprichter en directeur bij Pinetree, verwacht voor de implementatie slechts vier maanden nodig te hebben. Deze snelheid is haalbaar dankzij de standaard in SAP Business ByDesign beschikbare processen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-18T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.