IntraData biedt CTB Flex handtekening via cloud

Dit artikel delen:

IntraData en CTB Flex zijn een strategische samenwerking aangegaan om het inschrijfproces voor klanten van ict-dienstverlener CTB Flex efficiënter te maken en volledig te digitaliseren. Door de koppeling van IntraOffice van IntraData en het Flex Management Systeem(FMS) van CTB Flex wordt het mogelijk documenten via de cloud te voorzien van een digitale, rechtsgeldige handtekening en vervolgens te archiveren.

Flexkrachten en intercedenten kunnen vanuit huis, kantoor of onderweg alle administratieve handelingen uitvoeren die nodig zijn voor een plaatsing van een flexkracht, zonder tijdverlies door reizen of post. Per plaatsing gaat het al gauw om een aardig setje documenten en dus ook een behoorlijke besparing in printkosten, papier, porto, handelingen en doorlooptijd.

Digitaal wint van papier

‘Met deze samenwerking geven wij flexorganisaties de mogelijkheid tegemoet te komen aan de ontwikkelingen in de wereld waarin het digitaal verwerken van informatie het wint van papier en waarin in de huidige economische omstandigheden iedere besparing bijdraagt aan een positiever bedrijfsresultaat’, zegt Roel Keizer, algemeen directeur van CTB Flex.

Simon Kornblum, commercieel manager IntraData: ‘De digitale handtekening maakt de papieren versie van documenten zoals bijvoorbeeld de arbeidsovereenkomst of verklaringen overbodig. Online accorderen gaat via een beveiligd webportaal. Ondertekenaars hebben exclusieve toegang tot deze omgeving en ontvangen ter verificatie een unieke code voor de rechtsgeldige digitale ondertekening. Het op deze wijze kunnen ondertekenen van documenten, inclusief waarborg van de rechtsgeldigheid, is sinds 2010 Europees wettelijk toegestaan.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-22T13:08:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.