Exact brengt Online-cloudsoftware naar VK

Verenigd Koninkrijk

Nederlands bedrijfssoftwareleverancier Exact gaat zijn cloudproduct Exact Online in het Verenigd Koninkrijk (VK) aanbieden. Exact Online is aangepast aan de lokale wet- en regelgeving en voor online btw-aangifte erkend door de lokale belastingautoriteiten. Exact heeft als strategie om zijn cloudportfolio internationaal uit te rollen. De bedrijfssoftware in de cloud is nu beschikbaar in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Later dit jaar wordt Exact Online ook naar de Verenigde Staten en Duitsland gebracht.

Om Exact Online in het Verenigd Koninkrijk te verkopen heeft de softwareleverancier David Rainbow aangesteld als general manager Cloud Solutions UK. Rainbow, voormalig director solution consulting emea en global enterprise accounts bij NetSuite, wordt verantwoordelijk voor het succesvol in gebruik nemen van Exact Online door accountants en ondernemers. Vanuit een nieuw kantoor in Chiswick Park, Londen zorgt hij er samen met een lokaal team voor dat Exact Online verder wordt afgestemd op klantwensen.

Verenigde Staten en Duitsland

‘De introductie van Exact Online in het Verenigd Koninkrijk is een belangrijke stap voor onze internationale ambities’, zegt Hartmut Wagner, managing director Cloud Solutions bij Exact. Er draaien sinds april al diverse ondernemers en accountants mee als controlled release-klant. Tijdens de accountancybeurs Accountex en het ondernemerscongres the Business Show tonen we Exact Online aan een breder publiek. Later dit jaar starten we de controlled release-fases in de Verenigde Staten en Duitsland.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-31T11:09:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.