Ovum brengt ICT-marktkennis naar Nederland

Het Britse marktonderzoeksbureau Ovum organiseert op 2 oktober 2013 voor de eerste keer een congres over ict in Nederland. Sprekers behandelen trends als de volgende generatie clouddiensten, big data analyses, mobility en bring your own, dat inmiddels naast apparatuur ook software omvat. Ook bpm, ict-beveiliging en risicomanagement komen aan bod. Computable is mediapartner van dit allereerste Ovum-congres in Nederland.

De bijeenkomst richt zich op cio’s en ict-managers bij ict-eindgebruikers uit alle sectoren van het bedrijfsleven. Zij kunnen de dag gratis bijwonen. Medewerkers van ict-dienstverleners en -leveranciers betalen 599 euro (exclusief btw). Lezers van Computable krijgen gratis toegang (zie hieronder). De bijeenkomst vindt plaats in het Amsterdamse Mövenpick-hotel aan de oevers van het IJ, op loopafstand van het Centraal Station.

Ovum is een onafhankelijke marktonderzoeker gespecialiseerd in adviezen rondom de zakelijke toepassing van ict. Jaarlijks interviewen onderzoekers van het bedrijf vierhonderdduizend beslissers op het terrein van ict, telecom en inkoop. Op basis van deze vraaggesprekken publiceert Ovum jaarlijks een groot aantal rapporten en geeft het individuele klanten advies over de eisen die zakelijke gebruikers tegenwoordig aan technologie stellen.

ESA, ABN Amro en Deli XL

Sprekers tijdens het Ovum Industry Congress zijn onder andere het hoofd van technische it-diensten Salim Ansari van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA, manager datakwaliteit en delivery Richard Booij van ABN Amro en directeur IT en Programmamanagement René van Gelderen van horeca-toeleverancier Deli XL uit Ede.

Het is voor de vierde keer dat Ovum een dergelijk congres organiseert op het Europese vasteland. Een vergelijkbare bijeenkomst die in Londen wordt gehouden trekt daar jaarlijks driehonderd topbeslissers uit het Britse bedrijfsleven.

Inschrijven

Bezoekers van Computable kunnen zich inschrijven voor het congres op de website http://oiceurope.com. De toegang is gratis voor bezoekers van Computable. Zij kunnen gebruik maken van de zogeheten priority code ‘CM/MP’.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

@redactie

2 september?

Moet 2 oktober zijn.. Zie ook: http://oiceurope.com/

Gaan er nog redactieleden naartoe of geven ze kaarten weg voor een paar mensen hier om er naartoe te gaan? (Want anders heeft Ovum wel heel makkelijk hier reclame kunnen maken.)

@Johan Duinkerken
Inderdaad. Alle lezers en bezoekers van Computable hebben gratis toegang tot het congres, twee van onze Computable-experts hebben inmiddels toegezegd een expertverslag met hoogtepunten en eye-openers te schrijven.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-06T11:40:00.000Z Johannes van Bentum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.