Kaseya neemt Microsoft Office 365-tool over

Overname

It-systeembeheersoftwareleverancier Kaseya neemt voor een onbekend bedrag 365 Command over. Deze biedt een oplossing die it-organisaties en managed service providers in staat stelt het Microsoft Office 365-cloudapplicatiepakket eenvoudig te beheren. Met deze overname versterkt Kaseya zijn portfolio van it-systeembeheeroplossingen voor on-premise-, cloud- en mobiele infrastructuren.

365 Command is een schaalbare en gehoste dienst die het beheer van Microsoft Office 365-omgevingen eenvoudiger maakt. De tool vervangt de Command Line-interface van Windows PowerShell voor een rijke, gebruiksvriendelijke en webgebaseerde interface. Hierdoor is het niet langer nodig PowerShell-scripting in te zetten voor veelgebruikte beheertaken. Dit levert bedrijven tijds- en kostenbesparingen op. Flexibele rapportagemogelijkheden geven direct inzicht in de it-omgeving voor eenvoudiger beheer en helpen bij het maken van beslissingen.

‘Office 365 is enorm populair aan het worden’, meent Kaseya-ceo Yogesh Gupta. ‘Door deze groei zijn organisaties uit de middenmarkt en managed service providers op zoek naar een betere en efficiëntere manier om hun applicaties te beheren. ‘Deze overname geeft Kaseya een krachtige tool om het it-beheer van klanten eenvoudiger te maken. Organisaties maken zo een naadloos beheer van hun moderne infrastructuren en applicaties mogelijk.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-10-29T11:46:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.