Managed hosting door True

DNX Group neemt Easynet over

 

Handen schudden

De Britse ict-dienstverlener en hostingprovider DNX Group neemt clouddienstverlener Easynet over. Easynet was eigendom van de Londense investeerder LDC. Easynet blijft in de meeste landen actief onder de eigen merknaam. Alleen in Duitsland krijgt het bedrijf een nieuwe naam.

Volgens de koper ontstaat door de overname één van de grootste onafhankelijke netwerk- en hostingdienstverleners van Europa. LDC heeft door recente investeringen in Easynet een minderheidsbelang verworven in de nieuwe groep. 

De Duitse activiteiten van Easynet maken geen onderdeel uit van de overname. LDC blijft eigenaar van die tak. De Duitse activiteiten worden in 2014 omgedoopt tot Nexinto.

Easynet, dat ook in Nederland managed netwerk-, hosting- en integratiediensten aanbiedt, kwam in 2010 voor honderd miljoen pond (bijna honderdtwintig miljoen euro) in handen van LDC. Easynet heeft een Nederlands kantoor in Amsterdam Zuidoost en een datacenter op Schiphol-Rijk.Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4950901). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×