Intel strikt Canopy voor Cloud-programma

Canopy, een bedrijfsonderdeel van Atos dat wordt ondersteund door EMC en VMware, sluit zich aan bij het Intel Cloud Technology-programma. Dit programma biedt organisaties die cloudservices afnemen de transparantie die zij nodig hebben om clouddiensten te selecteren die het beste aansluiten op hun specifieke vereisten. Canopy biedt op maat gesneden en virtuele private cloud-oplossingen die zijn gebaseerd op Intel Cloud Technology om te kunnen voldoen aan uiteenlopende vereisten.

Nu steeds meer organisaties overwegen cloud computing in te zetten voor hun bedrijfskritische applicaties, worden zij geconfronteerd met een enorm aantal cloudservices van verschillende leveranciers. Doordat het aanbod van deze dienstverlening onvoldoende transparant is en niet altijd aan beveiligingsvereisten wordt voldaan, is er sprake van onaanvaardbaar hoge risico’s op het gebied van performance en security. Voor veel potentiële afnemers van cloudservices is dit een groot obstakel bij de adoptie van cloud computing.

Canopy biedt dedicated en virtuele zakelijke cloudoplossingen binnen het Intel Cloud Technology-programma. Hiermee geeft het organisaties de vrijheid een bewuste keuze te maken voor het niveau van maatwerkoplossingen, management en hosting. Service levels en ondersteuning breiden deze oplossingen uit van consulting en design tot en met implementatie en operatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Slimme zet van Intel. Ook zij zullen in de toekomst op een andere manier hun geld moeten gaan verdienen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-02-07T11:57:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.