Managed hosting door True

Broad Horizon lijft cloudaanbieder Multrix in

Investeerder sluit pact Multrix en True

 

Handen schudden

Investeerder Broad Horizon neemt clouddienstverlener Multrix over. Broad Horizon, dat ook eigenaar is van hostingprovider True, kondigt een intensieve samenwerking aan tussen Multrix en True. Daardoor treedt Broad Horizon naar eigen zeggen toe tot de top vijf van cloudaanbieders in Nederland.

Multrix is gespecialiseerd in diensten op het gebied van desktop-as-a-service (DaaS) en integratie in bedrijfsapplicaties en de kantooromgeving. Het overgenomen bedrijf is vooral actief in de gezondheidszorg, het onderwijs, de detailhandel en zakelijke dienstverlening.

Rudolf Meijer van Broad Horizon: 'Het Nederlandse ISP-landschap is sinds het prille begin erg versnipperd. Op dit moment zijn er tussen de zeshonderd en drieduizend hostingbedrijven in Nederland. Met zeer grote spelers enerzijds en gespecialiseerde partijen zoals Multrix en True anderzijds, wordt het steeds lastiger voor het middensegment om in de race te blijven.' 

Broad Horizon, in 2010 opgericht door voormalige directieleden van breedbandaanbieder BBned, nam in juni 2013 cloudaanbieder en hostingprovider True over. True en Multrix zijn beide gevestigd in Amsterdam. Er werken in totaal zeventig mensen. De investeerder schat de gezamenlijke omzet op ruim vijftien miljoen euro.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5028077). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×