Infor biedt CloudSuite via Amazon aan

Cloudstrategie

Bedrijfssoftwareleverancier Infor komt met Cloudsuite, de eerste groep met branchespecifieke applicatiesuites die beschikbaar is via Amazon Web Services’ (AWS) cloud. Infor Cloudsuite biedt software met branchespecifieke functionaliteiten en een flexibel abonnementsmodel, waarmee de it-uitgaven aanzienlijk verlaagd kunnen worden.

Elke branchespecifieke suite binnen Infor Cloudsuite bundelt diverse applicaties, die aanvankelijk autonoom werden ingezet om op holistische wijze belangrijke bedrijfsfuncties per branche te ondersteunen. Dit, samen met snelle en eenvoudige provisioning en een SaaS-prijsmodel, zorgt ervoor dat Infor Cloudsuite de manier verandert waarop enterprise software wordt geleverd en gebruikt door klanten.

Cloud voor enterprise

‘SaaS heeft vooral betrekking op hcm, crm of een andere randapplicatie en nooit op bedrijfskritische activiteiten’, zegt Infor-ceo Charles Phillips. ‘Infor Cloudsuite herdefinieert cloud voor de enterprise en biedt de eerst volledige suite van zakelijke applicaties die speciaal ontwikkeld is voor specifieke branches en in een publieke cloud draait via Amazon Web Services.’

‘Klanten willen hulp bij het uitvinden hoe ze meer activiteiten naar de AWS-cloud kunnen verplaatsen’, zegt Andy Jassy, senior vice president bij Amazon Web Services. ‘Ze willen hun middelen anders inzetten en zich richten op datgene waar ze goed in zijn in plaats van zich bezig te houden met het beheren van it en complexe software. We zijn verheugd dat Infor deze behoeftes adresseert door het AWS-platform te gebruiken. Infor Cloudsuite op AWS biedt een vereenvoudigde en verbeterde gebruikservaring in vele sectoren en biedt klanten over de hele wereld alle agility, elasticiteit en kostenvoordelen die de AWS-cloud biedt.’

Bestaande abonnees consolideren

Infor gebruikt de AWS-cloudinfrastructuur, waardoor klanten kunnen profiteren van de expertise van Amazon en de schaalvoordelen om zo on-demand toegang te krijgen tot middelen wanneer ze die nodig hebben. Infor is bezig om de bestaande abonnees te consolideren en met de transitie van de huidige interne infrastructuur naar het AWS-platform. AWS levert diensten in tien regio’s, met 25 beschikbare zones en 51 wereldwijde Amazon Cloudfront Edge-locaties. Infor is van plan de branchespecifieke suites op AWS gedurende 2014 uit te rollen. Dit voorjaar wordt gestart met Infor Cloudsuite Automotive, Infor Cloudsuite Aerospace & Defense en Infor Cloudsuite Hospitality. Begin deze zomer verwacht Infor te komen met Infor Cloudsuite Corporate.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-03-26T16:23:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.