HP en PQR brengen Bolsius naar cloud

HP en PQR begeleiden kaarsenfabrikant Bolsius met de overgang naar een hybride cloud it-omgeving. Daarvoor heeft Bolsius alvast een schaalbare HP 3PAR Storeserv Storage7400 opslagsysteem aangeschaft. Volgens HP biedt dit systeem een snelle, betrouwbare en kosteneffectieve toegang tot bedrijfskritische data en dient het bij Bolsius als bouwsteen voor de overgang naar een cloudmodel in de komende jaren.

Samen met Bolsius en partner PQR heeft HP de HP EVA Storage van de fabrikant vervangen door twee zelfconfigurerende, zelfvoorzienende en zelfoptimaliserende HP 3PAR Storeserv 7400 Storage systemen.

HP levert alle componenten binnen de twee datacenters van Bolsius: HP Converged Infrastructure van schakelaars, blade servers en storage, alsmede printers, thin clients, pc’s en laptops. Verkoopvertegenwoordigers van Bolsius krijgen HP-tablets die zowel online als offline te gebruiken zijn voor het plaatsen van bestellingen, het scannen van barcodes en winkelinspecties.

Bolsius Candles is een Nederlandse onderneming met ruim twaalfhonderd mensen in dienst. Het bedrijf exporteert kaarsen naar meer dan vijftig landen. Naast de verkoop van allerlei soorten kaarsen verkoopt Bolsius bovendien een miljard waxinelichtjes per jaar. Het bedrijf kent een sterke internationale groei, met fabrieken in Nederland, Duitsland, Engeland, Denemarken en Polen. Ook richt het bedrijf zich op verdere groei in Scandinavië, Oost-Europa en het Middellandse Zeegebied.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-13T10:16:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.