VisionsConnected laat oog vallen op Eyenetwork

Dit artikel delen:

De Amsterdamse leverancier van videoconferencing en unified communications-oplossingen VisionsConnected neemt de Britse branchegenoot Eyenetwork over. Dat bedrijf verhuurt professionele videoconferencing- of telepresence-ruimten. Het beschikt over een internationaal netwerk van ruim 3500 locaties in meer dan 110 landen. Via de overname breidt de koper zijn netwerk fors uit. De overname wordt uit eigen middelen gefinancierd. Het is niet bekendgemaakt wat VisionsConnected voor Eyenetwork heeft betaald.

Voor de overname werkten de bedrijven al enkele jaren samen. 'Eyenetwork heeft een stevige positie opgebouwd door te investeren in zowel personeel, meertalige support en dienstverlening en heeft daardoor sterke relaties opgebouwd met een grote groep internationale gebruikers en serviceproviders. Wij willen met onze technologische kennis, service en support de kracht van het Eyenetwork-partnernetwerk verder versterken', vertelt Raymond Alves, ceo en oprichter van VisionsConnected.

Lisa Honan, managing director van Eyenetwork: 'We zien een uitdagende groei in de video-conferencing-markt en we weten dat onze klanten op zoek zijn naar een breder aanbod van diensten om hen te helpen optimaal te profiteren van de mogelijkheden.'

VisionsConnected ondersteunt klanten in meer dan 120 landen en is gevestigd in Amsterdam (Hoofdkantoor), België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en de Verenigde Arabische Emiraten. Het bedrijf maakt deel uit van Sping Ventures, het investeringsvehikel van Jan Gerard Snip, grootaandeelhouder van Sping, een applicatie-ontwikkelbedrijf uit Delft.

Computable Awards

VisionsConnected was één van de tien kandidaten voor de Computable-Awards 2015 voor ICT-project van het jaar in het onderwijs.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-02-23T17:43:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.