SOA People koopt Keneos om SAP-cloud

Handen schudden

De Europese adviesgroep voor implementatie en onderhoud van SAP-oplossingen SOA People neemt Keneos Groep over. Door die overname versterkt de koper zijn positie op de Europese markt voor SAP-diensten met specifieke kennis van cloudtoepassingen van SAP-software. SOA People is ook actief op de Nederlandse markt. Perfect for People uit Nieuwegein maakt sinds januari 2012 deel uit van SOA People.

Voor de overname van Keneos voegt SAP-partner SOA People ongeveer 150 consultants op het gebied van cloudcomputing en SAP toe aan het bestand van consultants. Die adviseurs van Keneos zijn actief in Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, België Luxemburg en Zwitserland.

SOA People telde voor de overname 450 medewerkers in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. Zij zijn gespecialiseerd in het implementeren, optimaliseren en ondersteunen van SAP-oplossingen. Door de overname ontstaat een groep van zeshonderd consultants waarvan er ongeveer vierhonderd actief zijn in België en Luxemburg.

Keneos Groep richt zich volledig op adviesdiensten en functioneel onderhoud van SAP-oplossingen. Daarbij ligt de focus op de combinatie van specifieke sectoren zoals hrm, logistiek en de bankensector in combinatie met competentiegebieden zoals cloud, mobility en business intelligence. Het bedrijf bedient ongeveer vierhonderd klanten.

Perfect for People

Met de overname hoopt SOA People zijn positie in de bestaande markten in België, Frankrijk, Luxemburg en Nederland (Perfect for People) verder te versterken en het technisch en functioneel aanbod rond SAP verder uit te breiden.

Ferdinand Clevers, directeur van de Nederlandse SOA People-tak Perfect for People wijst erop dat de groep die nu is ontstaan de mensen, kennis en kunde bij elkaar heeft om te voorzien in verschillende vraagstukken en behoeften rondom SAP.

Hij wijst erop dat bedrijven en organisaties zowel voor advies over erp, de nieuwe oplossingen S/4 Hana, cloudoplossingen als Cloud for Customer en Succesfactors, bi- en mobiliteits-toepassingen kunnen aankloppen bij één SAP-partner. 

In januari 2012 nam SOA People het Nieuwegeinse Perfect for People over.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-02-25T11:35:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.