Olympia breidt contract Pivoton uit met PaaS

Olympia Uitzendbureau heeft zijn contract met cloud software leverancier Pivoton verlengd en uitgebreid met platform-as-a-service (PaaS). Hiermee kan Olympia zich onderscheiden van andere bureaus binnen de uitzendmarkt.

Pivoton is een nieuwe koers ingeslagen met onder andere zijn software-as-a-service (SaaS), business proces outsourcing (bpo) en platform-as-a-service (PaaS). Met de PaaS-oplossing is het mogelijk om alle software en workflows in de flexbranche met elkaar te laten samenwerken. Zo verbindt het platform de meest gebruikte systeemintegraties in de uitzendmarkt met elkaar zoals vendor management systemen, erp-systemen, vacaturebanken en communicatie met overheidsinstanties zoals UWV en de Belastingdienst.

Alle functionaliteiten en data worden op een eenduidige manier via één front-end toegankelijk voor intercedenten, klanten en flexwerkers. Daarnaast biedt het een ontwikkelomgeving voor programmeurs om snel nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen en deze moeiteloos te integreren in het it-landschap. 

Nieuw voor uitzendmarkt

Door dit platform kan Olympia flexibel en snel het eigen it-landschap invullen en aanpassen. Dure en complexe it-projecten zijn hiermee overbodig en de uitzender is niet afhankelijk van Pivoton. ‘Deze oplossing is nieuw voor de uitzendmarkt’, zegt Franck Lamouller, cio Olympia. ‘Het geeft ons de mogelijkheid ons proces flexibel in te richten en daarmee extra toegevoegde waarde te leveren aan onze klanten. Hierdoor kunnen wij onze klanten steeds verrassen en ons blijven verbeteren.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-03-16T10:50:00.000Z Birgit Bunt