Cloudmakelaar nieuwe marktplaats clouddiensten

Cloudstrategie

Cloudmakelaar brengt verschillende clouddiensten samen op één website. Hierdoor is de vergelijkingssite naar eigen zeggen de eerste onafhankelijke cloudbroker in de Benelux. Via een webportaal met online shop en cloud-selector kunnen de meeste gebruikte publieke en private clouddiensten afgenomen worden.

Het snel groeiend aantal diensten en cloud aanbieders zorg ervoor dat quasi alle ict-oplossingen in de cloud beschikbaar zijn. Dit verhoogt volgens Cloudmakelaar het risico op verkeerde keuzes of oplossingen die niet passen bij een organisatie.

Via het webportaal kunnen onder andere clouddiensten zoals Amazon, Azure, Google, IBM en Office 365 direct worden afgenomen. De marktplaats voor clouddiensten ondersteunt ook klanten bij de bouw, het beheer  en de migratie naar een cloudinfrastructuur en de business aanpassingen die daar mee gepaard gaan.

Cloudplaats

Helemaal nieuw is het concept niet, in 2013 startte internet start-up Clateway namelijk een cloudmarktplaats met clouddiensten speciaal voor ondernemers, professionals en de overheid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-03-16T11:08:00.000Z Annemiek Sprado