SWB Lienden besteedt KA uit aan NEH

Jan Pieter Cleveringa, algemeen directeur NEH Shared Services (links), en Johan Heesen, directeur-bestuurder SWB Lienden (rechts), tijdens de contractondertekening.

Woningcorporatie SWB Lienden brengt zijn kantoorautomatisering (ka) onder in de cloud bij NEH Shared Services. Dit bedrijf uit Leusden zorgt voortaan voor het technische beheer van de centrale omgeving en koppelingen van de woningcorporatie. Gebruikers van SWB Lienden kunnen daarbij een beroep doen op de servicedesk van NEH.

Stichting Woningbeheer Betuwe (SWB) Lienden is een corporatie met circa vijftig medewerkers en zo'n vierduizend woningen in de gemeenten Buren en Neder-Betuwe. Volgens SWB heeft NEH rond het outsourcen van de kantoorautomatisering veel ervaring met de applicatieleveranciers waar de corporatie zaken mee doet.

In de afgelopen maanden kozen ook al de corporaties Woonstichting De Marken en WSG voor de dienst Kantoorautomatisering in de Cloud. Bovendien verlengde Woonpartners Midden-Holland het contract met NEH voor drie jaar. Inmiddels maken ruim veertig corporaties gebruik van de (cloud)beheerdiensten van het bedrijf. Recent behaalde de ict-beheerder voor de corporatiemarkt ook nog het certificaat ISO/IEC 27001:2013, een standaard voor informatiebeveiliging.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-03-26T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.