BAM, Schuuring, Koning & Hartman en Stam en Co

Eurofiber kiest aannemers aanleg glasvezel

Glasvezel

Eurofiber heeft nieuwe tweejarige contracten met een selecte groep aannemers afgesloten voor de aanleg van glasvezelverbindingen. Het betreft BAM, Schuuring, Koning & Hartman en Stam en Co; zij zijn verantwoordelijk voor de realisatie van klantaansluitingen op de zakelijke markt. Door te werken met een beperkt aantal voorkeurpartners verwacht Eurofiber de leverbetrouwbaarheid te verhogen en daardoor de kwaliteitsborging te garanderen.

Eurofiber breidt zijn netwerk continu uit en streeft naar verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening en het verkorten van de aanleg van aansluitingen door optimalisatie van de samenwerking in de keten.

'Met de geselecteerde groep aannemers gaan we op een meer strategische wijze samenwerken waarin we sterk gebruikmaken van hun expertise', zegt Arian de Korte, operationeel manager van Eurofiber. 'Eurofiber gaat steeds minder een controlerende rol en meer een auditerende rol vervullen.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Dit lijstje leest als de belangrijkste glasvezel installatiebedrijven in Nederland. In mijn ervaring is in bijna elk ICT project wel ergens een nieuwe glasvezel nodig. Doorlooptijd van met name vergunningen maakt dat de planning bijna altijd op spanning staat....

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-04-09T09:30:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.