Bytesnet bundelt krachten onder één naam

Samenwerken

Bytesnet heeft zijn onderdelen Bytesnet Groningen, Datacenter Rotterdam en Kentis onder een merknaam gebracht. De vernieuwde Bytesnet groep positioneert zich als strategische partner voor datacenter- en cloudoplossingen in de regio’s Groningen en Rotterdam met een integratie van bestaande activiteiten.

Bytesnet bestond tot voor kort uit de datacenterexploitanten Bytesnet Groningen en Datacenter Rotterdam en dienstverlener/adviseur Kentis. Door de integratie van de dienstverlening wil Bytesnet beter inspelen op de wensen van de klant. Naast datacenteroplossingen voor het hogere segment van de markt kunnen klanten in de regio’s Groningen en Rotterdam ook voor flexibele clouddiensten, consulting en detachering bij Bytesnet terecht. Ook zijn de website en de huisstijl vernieuwd. Bytesnet heeft vestigingen in Groningen en Rotterdam.


'Onze capaciteit en ervaring waren niet altijd even goed zichtbaar voor onze klanten', geeft Cees de Jong, algemeen directeur van de Bytesnet groep aan. 'Bytesnet Groningen, Datacenter Rotterdam en Kentis hebben een goede reputatie in de markt, alleen de samenhang ontbrak. Met één merknaam zien klanten in een oogopslag wie we zijn en wat we bieden. Zo kunnen we optimaal inspelen op de groeiende vraag van onze klanten naar geïntegreerde datacenteroplossingen. We merken dat bedrijven en organisaties steeds vaker op zoek zijn naar hoogwaardige regionale datacenteroplossingen. De afhankelijkheid van ict wordt steeds groter en dan biedt een regionaal datacenter veel voordelen.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-01T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.