Citrix-duo leidt groeiplan RES Software

Res-software heeft twee oudgedienden van Citrix aangetrokken om de groei van het bedrijf te versnellen. Het gaat om de Amerikaan Al Monserrat en de Deen Carsten Thomsen. Al Monserrat maakte in april 2015 de overstap van Citrix naar Res. Hij was verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop en dienstverlening van Citrix en is sinds april 2015 benoemd tot ceo van Res Software. Thomsen is begin mei 2015 benoemd tot vice president verkoop en channel-activiteiten voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Hij werkte voorheen onder meer als channelbaas bij Citrix.

'Het aan boord brengen van Carsten was één van de eerste dingen die ik deed toen ik bij Res begon', stelt Monserrat. De Res-ceo en de nieuwe vp sales&channel werkten bij Citrix nauw samen. Monserrat roemt Thomsen om het ontwerpen en implementeren van nieuwe channelprogramma’s, groei en uitbreiding binnen verschillende landen in zijn tijd bij Citrix.

Voor zijn benoeming bij Res Software was Thomsen general manager van de Midis Group, aanbieder van commerciële kantoorbenodigdheden, informatie- en telecommunicatiesystemen en software. Daarvoor was hij vice president channels, sales programs & strategy-EMEA, bij Citrix.

Accenture

Res Software heeft groeiplannen en ziet in Thomsen de juiste persoon om die in de EMEA-regio te versnellen. Thomsen moet onder andere via channelpartners de omzet vergroten. Monserrat werkte voor hij bij Res Software begon bij Citrix en Accenture.

Res Software is sinds de oprichting (1999) partner van Citrix. Begin 2014 lanceerde het de Res IT Store. Dat is een zakelijk platform voor levering van ict-diensten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

RES, een mooi product dat veel flexibiliteit geeft aan de inrichting van je desktop architectuur en gebruikersomgeving.

Ik was benieuwd naar het groeiplan van RES nu dat we veel zaken uit Cloud gaan afnemen. Traditionele desktop wordt steeds uitgekleed en verschillende diensten die eerder in de bouwstenen van desktoparchitectuur waren zitten er niet meer in. Wat is eigenlijk het groeiplan van RES mbt nieuwe generatie van desktop?

Wedden dat RES binnen een jaar door een grote speler overgenomen word? Voor de duidelijkheid, de overname kan verbeteren van de positie voor RES betekenen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij RES

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-11T16:49:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.