ASP4all Bitbrains gaat hybride met Interxion

Managed hosting provider Asp4all Bitbrains heeft gekozen voor Interxion Cloud Connect. De cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten leverancier gaat een directe netwerkverbinding tussen de private en publieke cloudplatformen van de managed hosting provider realiseren.

In een recente publicatie stelt Gartner dat in 2017 de helft van de organisaties een hybride it-infrastructuur geïmplementeerd heeft. Door deze ontwikkeling groeit ook de vraag naar een datacenterleverancier die dit soort oplossingen ondersteunt, aldus Michael van den Assem, managing director van Interxion Nederland.

Interxion gaat de eigen it-infrastructuur en publieke cloudplatformen zoals Microstoft Azure van de organisatie uit Huizen verbinden. Hierdoor kan Asp4all Bitbrains hybride oplossingen ontwerpen, bouwen en beheren voor zijn klanten vanuit het interxion-datacenter. De cloud connect oplossing is een dienst waarmee private netwerken worden verbonden met publieke-cloudomgevingen van cloud service providers.

Totaaloplossing

Volgens de Nederlandse datacenterleverancier bieden deze verbindingen een betere beveiliging en hogere servicelevel- garanties op latency en doorvoersnelheden dan het reguliere internet. Hierdoor zijn hybride cloudoplossingen te realiseren met een wisselwerking tussen applicaties die op klantspecifieke apparatuur draaien en applicaties in publieke clouds.

Frank van den Belt, ceo van Asp4all Bitbrains: ‘We zien dat steeds meer bedrijven een hybride it-infrastructuur willen realiseren, waarbij ze bedrijfskritische applicaties en data in een private cloud houden en meer generieke applicaties naar een publieke cloud migreren. Elke organisatie ziet zich hierbij voor de uitdaging geplaatst om de applicaties die in een eigen omgeving draaien, op een veilige manier en met de best mogelijke prestaties te verbinden met de applicaties in publieke cloud-omgevingen. Met Cloud Connect van Interxion kunnen wij een totaaloplossing met een uitstekende performance realiseren en deze bovendien efficiënt en effectief beheren. Zo kunnen onze klanten zich volledig richten op hun core business.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-08-13T09:40:00.000Z Annemiek Sprado


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.