XRC Services en Data Comfort versterken elkaar

Ict-dienstverleners Data Comfort uit IJsselstein en XRC Services Group uit Nistelrode starten een intensieve samenwerking op het gebied van online-diensten. Ze gaan elkaar ondersteunen in kennis en kunde op het gebied van clouddiensten, service en ondersteuning om klanten beter te kunnen helpen.

Waar Data Comfort meer is gespecialiseerd in complexere infrastructuren en datacentrumdiensten, legt XRC Services Group zich toe op het regelen van cloudoplossingen voor zijn klanten. Door nu samen op te trekken kunnen beide partijen hun klanten en partners een 'one stop shopping'-concept voor de cloud aanbieden. De service & support-afdelingen van beide partijen gaan daarbij nauw met elkaar samenwerken.

XRC is van oudsher als ict-dienstverlener actief in de detailhandel. Het bedrijf verwacht met deze nieuwe één loket-benadering ook in andere branches te kunnen groeien.

In een eerdere versie van dit bericht stond nog de melding dat in het kader van de strategische samenwerking de bedrijven een 'aandelenswap' hadden uitgevoerd, waarbij elk een deel van de aandelen van de ander zou overnemen. Die melding bleek toch niet te kloppen en berustte op een misverstand.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-10-28T11:52:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.