G-company en Belgisch Mincko fuseren

Collega-partners in Google Apps for Work en Google Cloud Platform Mincko en G-company gaan fuseren. G-company handelde al in België, maar gaat nu samen met het Belgische Mincko. Mincko zal onder de vlag van G-company verder gaan.

Beide partijen zijn Google-partners die oplossingen bieden als Google Apps for Work en het Google cloudplatform. Tijdens een aantal gezamenlijke projecten bleek de samenwerking tussen beide teams goed te verlopen. David Saris, oprichter G-company, en Lennart Benoot, mede-oprichter Mincko, ontdekten dat de twee bedrijven dezelfde gedrevenheid en visie hebben en besloten hun krachten te bundelen om samen zowel Nederland als België te kunnen bedienen.

In 2013 werd het Belgische Mincko opgericht door Lennart Benoot en Freek van de Griendt. Voor de oprichting waren beide werkzaam bij een erp-leverancier, maar sterk gepassioneerd door it en de cloudrevolutie besloten zij hun eigen onderneming te starten. Mincko is gespecialiseerd in cloud-technologie en heeft ervaring en kennis op het gebied van software development, zoals Google Cloud Platform en ander maatwerk. Benoot over de fusie: ‘Met een gecombineerd team van meer dan veertig gedreven mensen, brengen we al onze expertise samen die we nu nog efficiënter kunnen inzetten bij onze projecten.’

Belgische tak

Mincko zal verder gaan als de Belgische tak van G-company en daarbij ook gebruik maken van de G-company branding. De Belgische G-Company is opgebouwd uit enerzijds een team met competenties op het gebied van analyse, design, project management en change management en anderzijds een software development team met uitgebreide kennis van Google Cloud Platform.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-11-26T14:53:00.000Z Annemiek Sprado


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.