PPM Oost investeert in iWelcome

iWelcome heeft een groei-investeringsronde afgesloten. Hierbij sloot PPM Oost zich toe aan de bestaande investeerders Newion Investments en Filsa Capital. De investering komt, naar eigen zeggen, door de groei in vraag naar IDaaS. Een onderdeel van de afspraak is het openen van een kantoor in Nijmegen.

iWelcome is naar eigen zeggen de enige Europese identity & access management as a service (IDaaS) leverancier. De nieuwe investering in het bedrijf ligt, naar eigen zeggen, aan de sterke groei in marktvraag naar IDaaS. De investering wordt ingezet om de internationale groei te versnellen. Door verdere investering in de verkoop- en marketing activiteiten in Europa, uitbouw van de operations en customer service-afdelingen en uitbreiding van de product development-teams hoopt het bedrijf internationaal sneller te groeien.

Een onderdeel van de afspraak is het openen van een kantoor in Nijmegen. Hier zullen naast ontwikkelteams ook customer service en sales medewerkers zitten, die zich op de Duitstalige regio richten. ‘De intentie is met lokale kenniscentra als de Radboud Universiteit en de Hoge School Arnhem-Nijmegen (HAN) een nauwe samenwerking aan te gaan en zo toegang te krijgen tot goed opgeleid ict-talent. Daarnaast kunnen in wisselwerking de universiteit en de HAN gebruik maken van onze kennis en ervaring’, zegt Danny de Vreeze, ceo en oprichter van iWelcome.

IDaaS

IDaaS wordt door bedrijven onder andere gebruikt om zorg te transformeren, digitaal onderwijs te bieden, consumenten te bedienen en post te leveren. iWelcome’s identity platform wordt voornamelijk gebruikt om relaties op te bouwen met gebruikers en de beveiliging in de cloud te verbeteren. ‘Voor bedrijven wordt het moeilijker het toegangsbeheer van hun it-systemen goed te regelen. De toegang moet zowel gemakkelijk als veilig zijn, iWelcome biedt hiervoor simpele, kostenefficiënte en veilige oplossingen’ aldus Marius Prins, directeur van participatiemaatschappij PMM Oost.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-15T10:57:00.000Z Robin van Wees
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.