Vancis en Educator gaan samenwerking aan

De Amsterdamse ict-dienstverlener Vancis en softwareleverancier voor het onderwijs Educator uit Putten sluiten een samenwerkingsovereenkomst. Vancis gaat SaaS-oplossingen van Educator voor onderwijsinstellingen aanbieden in Hybrid Desk, een educatieve cloud-omgeving.

Educator ontwikkelt al ruim tien jaar software-oplossingen voor onderwijsprofessionals. Door de samenwerking met Vancis worden diverse SaaS-oplossingen van de softwareleverancier aangeboden in Hybrid Desk, de educatieve cloud-omgeving van Vancis. Het gaat om het Volg en Leerplatform en de Herontwerptool.

Herman Terra, accountmanager bij Vancis: ‘Vancis wil meer dan alleen als leverancier fungeren. Wij willen softwareleveranciers en onderwijsinstellingen samenbrengen, zodat het onderwijs op een gemakkelijke manier gebruik kan maken van alle SaaS-applicaties. De samenwerking met Educator, waarbij wij hun tools aanbieden via de Vancis Hybrid Desk, is hier een voorbeeld van.’

Vancis is een ict-dienstverlening in de onderwijssector. Daarnaast is het actief in de zorg en de zakelijke dienstverlening. Het beschikt over datacenters in Amsterdam en Almere.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-29T11:40:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.